Bonnefanten College Maastricht

Foto hoofdmenu

Aanmelden Bonnefanten College
Magister 6
Office365

Pad

Home > Bonnefanten College > Onderwijsaanbod > Dansopleiding

Dansopleiding

Dansen op school

ease on down dans

MODERNE DANS, URBAN DANCE, KLASSIEKE DANS,
JAZZ en IMPROVISATIE (Proeflessenweek 3-8 sept.)

www.opleiding-dans.nl  voor alle info over dans op school.

Opleiding Dans Maastricht / Intensieve DansAcademie is zoals de naam al zegt, een talentopleiding dans, in het Bonnefanten College. Hier volg je 7 of 8 danslessen van 1,5 uur binnen, of aansluitend aan, het normale dagelijkse schoolrooster. Je komt zo alvast een beetje in het ritme van een studie aan een dansacademie. Verder hebben al je medeleerlingen net als jij iets met dans en zijn zij net als jij enthousiast en gemotiveerd. Dat schept een band en het geeft een heel speciale sfeer.

Bovendien krijg je hier dansvakken van diverse gastdocenten (van o.a. Codarts, Rotterdam) en werk je met professionele choreografen. Ja, het is heel hard werken maar het is bijzonder. Kom zelf maar eens kijken!

Vanaf Basisschoolgroep 7 & 8 kun je al bij ons terecht in het Junioren programma.

Ben jij op zoek naar een danstraining waarin je ervaringen en vaardigheden op doet als: zelfdiscipline\ incasseringsvermogen\inlevingsvermogen\ creatief denkvermogen \ zelfstandig kunnen werken \ kunnen werken in een team \ kunnen presenteren voor een groot publiek en een fysieke conditie van top niveau? DAN IS ODM/IDA VOOR JOU!

Je vindt hier onze studiegids

Duidelijk moet zijn dat ODM/IDA geen amateurschool is en hoge verwachtingen heeft van de inzet van de leerling. ODM/IDA werkt samen met Codarts Rotterdam, Kumulus, professionele choreografen, dansers, dansgezelschappen en\ instellingen in de regio (NL\BE\DU). Eigenheid en authenticiteit staan daarbij voorop. ODM/IDA werkt naar een profiel van breed technisch getrainde moderne dansers en levert leerlingen af die beschikken over eigenheid, authenticiteit en sociale vaardigheden voor een zo breed mogelijke toekomst.
Je bent van harte welkom bij Opleiding Dans Maastricht/Intensieve DansAcademie!

https://www.facebook.com/opleiding.dans/

https://www.instagram.com/odmida_dans/

www.opleiding-dans.nl 

www.codarts.nl

www.kumulus.nl