Bonnefanten College Maastricht

Foto hoofdmenu

Aanmelden Bonnefanten College
Magister 6
Office365

Pad

Home > Actueel

Actueel

Junioren Dans2daagse op 5 & 6 mei

jd2dklein

Op 5 & 6 mei 2018 organiseert Opleiding Dans Maastricht weer een Dans2daagse om jonge dansers (9-12 jaar) kennis te laten maken met een intensieve technische danstraining4 verschillende dansworkshops van 2 uur. Hard werken met heel veel plezier! Je kunt deze dagen ook auditie doen voor het juniorenprogramma van ODM/IDA of voor het eerste of tweede jaar dansvooropleiding.

In de WORKSHOPS kunnen jonge dansliefhebbers hun fantasie helemaal laten gaan samen met de techniek en stijl van de verschillende lessen. Jennifer Romen (Oxygen, Wereld kampioen IDO Hip Hop) geeft een uitdagende urban workshop en Marishka van Loon, (coördinator van de vooropleiding in het Bonnefanten College) geeft klassieke dans waarin ook de eigen creativiteit een plek krijgt. En Stefano Giuliani van dansstudio Align en So You Think You Can Dance pakt de moderne dans techniek met je aan. Plezier staat bovenaan! Zondag wordt in een presentatie voor ouders en vrienden getoond wat de kids in zo’n korte tijd allemaal kunnen als ze ergens een passie voor hebben. Het programma en aanmeldingsformulier is te vinden op:
www.opleiding-dans.nl/junioren-dans2daagse/

Dans2daagse programma (onder voorbehoud):

Zaterdag 5 mei
Klassiek – Marishka van Loon (ODM/IDA)- 10:00-12:00
Urban – Jennifer Romen (USDA, ODM/IDA) – 12:15-14:15

Zondag 6 mei
Klassiek met choreo– Marishka van Loon (ODM/IDA)- 10:00-12:00
Modern – Stefano Giuliano (Alignment en SYTYCD) – 12:15-14:15

De Dans2daagse wordt om 15:00 afgesloten met een presentatie voor de ouders.

Locatie: Bonnefanten College.
Kosten: 45 euro.

Het programma en aanmeldingsformulier is te vinden op: www.opleiding-dans.nl/junioren-dans2daagse/

ODM/IDA valt als vooropleiding onder Codarts Rotterdam. De lessen worden gegeven binnen een heel bijzondere samenwerking tussen het LVO Maastricht en Kumulus. We bereiden jonge talenten voor op audities en een toekomst in de dans. Maar we zijn er ook voor jongeren die niet per se van dans hun beroep willen maken, maar die wel op een intensieve, kwalitatief hoogstaande manier willen leren dansen.

naar het overzicht