Bonnefanten College Maastricht

Foto hoofdmenu
Magister 6
Office365

Pad

Home > Actueel

Actueel

bereikbaarheid financiele afdeling LVO Maastricht

Beste ouders,

De afdeling financiŽn wil iedereen graag op een goede manier te woord kunnen staan. Helaas lukt dat niet altijd, wat voor ons niet prettig is, maar voor u als ouder natuurlijk ook niet.

Daarom hebben we de werkwijze vanaf 14 mei 2018 voor het servicepunt financiŽn (locatie Noormannensingel 50 Maastricht) als volgt aangepast:

Van maandag t/m donderdag is de afdeling financiŽn gedurende schooltijden telefonisch bereikbaar onder nummer 043 2041066.

Wanneer u een van de medewerkers van het servicepunt financiŽn persoonlijk wilt spreken kunt u een afspraak te maken met de betreffende medewerker via de e-mail. Voordeel hiervan is u altijd vooraf weet dat u terecht kunt en er tijd voor uw vraag wordt ingeruimd.

Van maandag t/m donderdag kunt u op afspraak terecht voor vragen over facturen of andere financiŽle vragen.

Voor overige vragen, zoals bijvoorbeeld inhoudelijke vragen over de ouderbijdragen kunt u het beste contact opnemen met een van de leidinggevenden op de locatie van uw zoon of dochter. Onze afdeling gaat over de facturering, maar kan geen antwoorden geven op vragen over inhoudelijke keuzes die vooraf gaan aan de facturering.

Voor vragen omtrent de facturering van de ouderbijdrage/reizen kunt u terecht bij financien@lvomaastricht.nl

Met vriendelijke groet,

De collegaís van de afdeling financiŽn van LVO Maastricht

naar het overzicht