Bonnefanten College Maastricht

Foto hoofdmenu
Magister 6
Office365

Pad

Home > Actueel

Actueel

Schoolfeest 26 oktober 2018

Save the date! 26 oktober, 14.00 - 17.00 uur GROOT SCHOOLFEEST!

 

Vrijdag 26 oktober wordt er een groot schoolfeest georganiseerd voor iedereen! Leerlingen, docenten, medewerkers, iedereen is welkom. Om 13.45 uur eindigt jullie laatste les, waarna om 14.00 uur het feest van start gaat. In de aula zullen er bandjes optreden gevormd door leerlingen, en in de hal zal een DJ de leukste en meest originele nummers draaien. Daarnaast is er een BBQ met voor iedereen wat! Er is uiteraard vlees, stokbrood met kruidenboter, salades, sausjes en drinken. Er wordt rekening gehouden met mensen die vegetarisch zijn of alleen halal eten.

 

Kortom! Vrijdag 26 oktober in de aula van onze school van 14.00 tot 17.00 uur. Het feest is voor alle leerlingen en medewerkers van het Bonnefanten College en er is gratis entree! Ook voor de BBQ of consumpties hoeft niet betaald te worden.

 

Heb jij muzikaal talent en zie je het zitten om met een groepje op te treden? Meld je dan aan vůůr woensdag 10 oktober door een mail te sturen naar nadine043@live.nl  Hierin vermeld je; jullie namen en klassen, evt. de bandnaam, benodigde muziekinstrumenten, en het aantal nummers. Begin alvast met voorbereiden en dan nemen wij snel contact met jullie op!  

Mochten jullie vragen of andere speciale wensen hebben, kunnen jullie contact opnemen met de commissie via bovenstaand e-mailadres.

 

Tot dan!

naar het overzicht