24-1-2020

Wil jij in schooljaar 2020-2021 ook deelnemen aan MuziekTalent?

MuziekTalent:
Het Bonnefanten College besteedt extra aandacht aan muziek met de Talentprogramma’s Muziek. Voor de onderbouw is er MuziekTalent: een speciaal traject voor muzikaal getalenteerde leerlingen. Wil je meer informatie over MuziekTalent? Klik dan op de link onder dit artikel.

Speel je een instrument of ben je zanger(es) en lijkt het je leuk om eerst eens te ervaren wat MuziekTalent is? Kom dan naar de proefles van MuziekTalent op donderdag 6 februari. Aanmelden voor de proefles kan via deze link onder dit artikel.

Leerlingen die volgend schooljaar deel willen gaan nemen aan MuziekTalent kunnen zich vanaf nu inschrijven via het inschrijfformulier onderaan dit artikel. Leerlingen die een instrument bespelen en/of zingen en op dit moment in groep 8, de brugklas of leerjaar twee zitten kunnen zich inschrijven. Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging voor de auditie die plaatsvindt op woensdag 19 februari 2020.

Vanaf schooljaar 2020-2021 gaan wij als Bonnefanten College, binnen de Talentprogramma’s muziek, samenwerken met de Bernard Lievegoed School.
Concreet betekent dit dat vanaf schooljaar 2020-2021 leerlingen van beide scholen deel kunnen gaan nemen aan MuziekTalent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Renée Joosten via r.joosten@stichtinglvo.nl