Webinar 'OPVOEDEN BIJ FAALANGST'

13-4-2021

Woon je in de regio 043 en wil je graag meer weten over faalangst en opvoeding? Meld je dan aan voor deze webinar 'Opvoeden bij faalangst'!

Tijdens de webinar op maandag 26 april van 19.00-21.00 uur krijg je inzicht in waar faalangst vandaan komt, hoe faalangstige kinderen denken, hoe je het kunt herkennen én krijg je tips hoe faalangst te voorkomen door aanpassingen in communiceren en manier van denken.

Tijdens deze webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Pauline. Ook ná de webinar is er de mogelijkheid om persoonlijk je vraag te stellen.

Hoe werkt het?

Aanmelden voor deze webinar kan door een mail te sturen naar: info@cjg043.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging met een link naar een Microsoft Teams Meeting. In deze uitnodiging krijg je meer info over de werkwijze.

Webinar Faalangst (1)