Webinar Help, mijn kind gaat uit!

11-6-2021

Help, mijn kind gaat uit!

In deze ouderavond wordt besproken hoe je als ouder nog steeds invloed kan hebben op jongeren. Op een interactieve en uitdagende manier wordt met ouders gediscussieerd over hoe je omgaat met deze fase in de puberteit. Korte filmpjes dagen uit tot het gesprek. 

Er wordt informatie gegeven over waar jongeren mee in aanraking komen. Wat doet XTC en hoeveel drinken ze nou eigenlijk als je er niet bij bent? Maar vooral; welke aangrijpingspunten heb je als ouder. Wat werkt en wat zijn veel voorkomende valkuilen. De ouders gaan naar huis met concrete adviezen en tips.

Er zijn geen kosten aan verbonden. De avond wordt georganiseerd door Mondriaan Preventie. Alle ouders van bovenbouwleerlingen van de middelbare scholen zijn welkom.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Mail ons!

preventie@mondriaan.eu

Flyer Ouders Help Mijn Kind Gaat Uit Online