HAVO-5 leerlingen te gast bij Zuyd Hogeschool

11/16/2022

Van 7 t/m 9 november jl. waren 11 HAVO-5 leerlingen te gast bij Zuyd Hogeschool te Sittard. Hier volgden ze in de ochtend drie dagen lang Masterclasses marketing, finance, mvo en hr-management in het kader van hun profielwerkstuk bedrijfseconomie. In de middaguren verhuisden de leerlingen van de collegebanken naar de werkruimtes om de geleerde theorie te verwerken in hun profielwerkstuk. Aan het einde van de laatste middag moesten de leerlingen in een presentatie aan docenten van Zuyd laten zien wat ze van de masterclasses hadden geleerd. Drie intensieve en vermoeiende dagen, waarbij de leerlingen echter grote stappen hebben gemaakt met hun profielwerkstuk. Niet onbelangrijk: Saar Groutaers en Isabelle van den Berg ontvingen in dit verband de eerste prijs voor de beste presentatie!

BECO H5, Hogeschool Zuyd(2)
BECO H5, Hogeschool Zuyd
BECO H5, Hogeschool Zuyd(3)