VMBO-HAVO-VWO

Brede school

Het is eindelijk zover, de (online) open dag van het Bonnefanten College.

Fijn dat jij de tijd hebt genomen om te bekijken wat jij allemaal kunt verwachten van onze school. Je kunt tijdens onze open dag twee dingen doen/bekijken.

Je kunt om te beginnen een wandeling maken door de school via onze nieuwe virtual tour. De virtual tour geeft je de mogelijkheid om een route door de school te lopen en bewegende beelden te zien van de dagelijkse praktijk. Klik op de blauwe balk hiernaast om aan de tour te beginnen.

Tijdens de tour zullen er rechtsboven in beeld een aantal symbolen te zien zijn. Klik voordat je begint aan de tour op het i symbool. Zo krijg je een menu met alle opties waar je gebruik van kunt maken tijdens de tour. Klik, draai en beweeg zoveel als dat je wilt. Heb jij de 24 ruimtes al gezien? Veel plezier!

Omdat de virtual tour vooral bedoeld is om de sfeer van de school te laten zien, kun je ook de video hiernaast bekijken.

In ‘Bonnefanten College live’ gaan werknemers van de school met elkaar in gesprek om meer informatie te geven over het aanbod van de school. Zo kom je via deze video te weten met welke niveaus je bij ons terecht kunt en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk dus snel!

Zie het nieuwsbericht 'Win jij die supercoole fiets' om in te vullen wat je vond van onze open dag en om eventueel een coole fiets te winnen!

Bonnefanten College live
BFC

Over Bonnefanten College

Op het Bonnefanten College geloven we dat leren pas zinvol wordt als je iets leert dat aansluit bij je interesse en talent. Bij de vakken die je minder goed liggen richt je je alleen op het belangrijkste en niet op de bijzaken. Verdiepen doe je juist in de vakken waar wél je interesse ligt en daarbij verbreden we je toekomstperspectief. Als inwoner van het kloppend hart van de Euregio gaan we over de taalgrenzen heen en leer je Engels, Frans of Duits. Je leert je buren kennen!

Ik ben omdat wij zijn … Het Bonnefanten College stelt de individuele leerling centraal.

Ons onderwijs sluit aan bij jouw interesses en mogelijkheden. Ontdek waar je goed in bent en wat je wilt bereiken.

Met persoonlijke aandacht bouwen wij bij het Bonnefanten College samen met jou aan je school- en leerdoelen.

Www.Guyhouben.Com Bonnefantencollege Fullres 2